Parexel Headquarters

Location

Newton, MA

Date Completed

July 2022

Square Footage

35,000 SF

Service Provided

Interior Design

Parexel’s role as a clinical research organization provided inspiration for a modern, streamlined interior layout inside their global headquarters in Newton, MA. HagerSmith Design envisioned multiple areas for employee collaboration on cutting-edge research, either in a traditional boardroom or over a cup of coffee.

Workstations with low partitions encourage teamwork while tall, airy ceilings bring in natural light. A statement wall featuring Parexel’s “With Heart” motto greets visitors by the reception desk, and vibrant lime green and magenta details energize break areas.

In the end, the result was a space that is both approachable and inspiring, enhancing Parexel’s workforce goal of expanding the boundaries of clinical and biotechnical research.

Your Ideas, Our Expertise, Personalized Design

Our design process begins and ends with your vision in mind. We aim to be a part of your team and someone you want to work with every day. We empower and inform you throughout the process, working alongside you to customize every detail.